Vyhledávání


Kontakt

Asterie s.r.o.
Limuzská 2110/8
100 00 , Praha 10
IČO: 27879941

E-mail: asteriesro@gmail.com

Asterie vzkazuje: Svěřte dluhy do našich rukou!

27.07.2010 10:52

Konec března přinesl alarmující zjištění. Běžní občané dluží za úvěry dohromady 43 miliard, tedy o více než polovinu více, než předešlý rok. Asterie správce vašich dluhů nabízí řešení…

Podle informací společnosti Asterie, s.r.o., která již několikátý rok úspěšně pomáhá lidem s oddlužením, dluhy stále rostou. Částky, které si spotřebitelé půjčují, jsou čím dál vyšší s delší dobou splácení. Ve srovnání s ostatními evropskými zeměmi, kdy cena spotřebitelských úvěrů klesá, na našem území jsou úvěry dražší a dražší. A cena podle očekávání ještě poroste vzhůru.

Zvyšující se RPSN

Ze statistik České národní banky vyplynulo, že RPSN dosáhla výše 15, 8%, což je pětileté maximum. Ke zlepšení situace nepomáhají ani opatření centrální banky, která už přes dva roky nepřetržitě snižuje základní sazbu a překonává tak nová historická minima.

Odborníci z Asterie radí: „Myslete dopředu.“

V dnešní době, kdy nám doslova rostou ceny spotřebního zboží ze dne na den, má šanci jen málokdo z nás ušetřit na lepší vybavení domu, bytu, na auto nebo na dovolenou, která je pro vícečlennou rodinu investicí za několik desítek tisíc. Půjčka je nejrychlejší a také nejpohodlnější řešení.  Odborníci z Asterie tvrdí: „Vysoké procento spotřebitelů čerpající půjčku ještě nemá doplacenou jednu vypůjčenou částku a ihned si půjčuje další“. I když se jedná o půjčky v řádech desítek tisíc, je-li jich více, jejich splácení se začne projevovat na příjmu rodiny a ohrožuje tak životní minimum všech členů.  Máme také mnoho případů lidí, kteří si půjčí vysokou finanční částku v době, kdy mají vysoký příjem, ale neuvědomují si, že o práci mohou přijít či se mohou potýkat s dlouhodobým onemocněním, přestanou být výdělečně činní a na splátky nedosáhnou,“ pokračuje finanční poradce společnosti Asterie.

Půjčka pro každého

Za další mezeru na bankovním trhu pokládá Asterie systém poskytování úvěrů. Půjčku dostane prakticky kdokoli, bohužel mnohdy i ten, který by ji dostat neměl. Spokojené jsou pak obě strany. Banka, která na dalším klientovi vydělá a spotřebitel, který rychle nabyde příjmu. Banky však mají na výběr. Buď poskytnou úvěr jen dlužníkům, u nichž mají jistotu splácení a pak jim mohou nechat nízké RPSN nebo poskytnou úvěr širšímu spektru klientů, ale dají na ně vyšší sazby, aby pokryly ztráty z nesplácených úvěrů.

Asterie varuje před riziky

Banky však nechtějí ztratit podíl na trhu a tak úvěry ve velkém nabízejí, přestože tzv. ohrožené půjčky (které se nesplácí déle, než 90 dnů) už přinesly bankám 10 miliardovou ztrátu. Nejrizikovější jsou však úvěry pro domácnosti. Na konci března přinesly dluhy za 43 miliard, což znamená meziroční zvýšení o 52 procent. V číslech se promítá především vysoká nezaměstnanost.

Asterie, správce dluhů

Zhruba každý pátý obyvatel našeho území čerpá půjčku. A každým dnem přibývají klienti, kteří si nevědí rady se svými dluhy. Asterie má tým vysoce kvalifikovaných a jako jediná certifikovaných poradců, kteří mají perfektní znalosti týkající se bankovních, nebankovních produktů a široké povědomí i kontakty na finančním trhu. Díky tomu může pomoci vyjednat lepší splátkové podmínky každému způsobilému a svéprávnému občanovi (nemusí být jen z ČR), jakéhokoli věku i jakékoli výše příjmů.

Obraťte se na společnost Asterie, správce dluhů, se všemi pohledávkami na území ČR a nechte si poradit od certifikovaného odborníka.

Asterie - letak


Odkazy na partnerské weby

Asterie s.r.o.
  • Klíč k oddlužení Asterie pomáhá lidem v oddlužení